Kleuren & modellen

Veelgestelde vragen

Terug naar klantenservice
 • Waar staat een display?
  Keralit is verkrijgbaar bij meer dan duizend verkoopadressen in Nederland. Hier vindt u een display waarop u de mogelijkheden en kleuren van Keralit kunt zien.
 • Waar kan ik Keralit in het echt zien?
  Via onze website kunt u gratis kleurmonsters aanvragen. U ontvangt dan proefstukjes in de door u gekozen kleuren (maximaal 3).

  Bij de meer dan duizend verkoopadressen in Nederland vindt u een display waarop u de mogelijkheden en kleuren van Keralit kunt zien.

  Wij beschikken helaas niet over een overzicht van referentie projecten. Wellicht kan de professionele bouwmaterialenhandel en aluminium- en kunststofraambedrijven die Keralit verkopen, u doorverwijzen naar een Keralit-project in de buurt.

 • Mijn gevel staat vol in de zon, welke kleur kan ik het beste gebruiken?
  In principe zijn alle kleuren te gebruiken en bestand tegen weer en wind. Belangrijk is wel dat de montagevoorschriften strikt in acht genomen moeten worden.
 • In welke kleuren is de potdeksel 177 verkrijgbaar?
  Keralit potdeksel 177 mm verkrijgbaar in 15 kleuren. Kijk hier voor een overzicht van de kleuren van de potdeksel 177 mm.
 • In welke kleuren is de sponningdeel 190 verkrijgbaar?
  Keralit sponningdeel 190 mm is verkrijgbaar in 15 kleuren. Kijk hier voor een overzicht van de kleuren van de sponningdeel 190 mm.
 • In welke kleuren is de sponningdeel 143 verkrijgbaar?
  Keralit sponningdeel 143 mm is verkrijgbaar in alle 37 kleuren. Kijk hier voor een overzicht van de kleuren van de sponningdeel 143 mm.
 • Is elke RAL kleur beschikbaar?
  Keralit is leverbaar in 37 kleuren waaronder een aantal populaire RAL kleuren. Op de website en in de brochure staat een duidelijk overzicht van het kleuren aanbod.
 • Is Keralit in alle gewenste kleuren verkrijgbaar?
  Keralit is in vele kleuren leverbaar. Voor het complete kleurenoverzicht klik hier en kies de kleur die bij u past.
 • Zijn Keralit dakranden ook in pure colours leverbaar?
  Het Keralit dakrandsysteem is niet in pure colours leverbaar, maar wel in vele classic colours. Voor het complete kleurenoverzicht klik hier en kies de kleur die bij u past.
Is uw vraag niet beantwoord? Neem dan contact op
Keralit

Stuur ons een e-mail (24x7) en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

0523 - 615 631

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00

Postbus 57
7700 AB Dedemsvaart

K.v.K. nr. 05037856