Windveer

Bekijk ons beschikbare model

Een windveer is een beeldbepalend element op het huis. Heel belangrijk dus dat u de windveer goed onderhoudt. Dat betekent: om de pakweg vijf jaar schuren en verven. Met een kunststof windveer van Keralit is dat verleden tijd. Onze windveer is oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. Een sopje en uw dakrand is weer als nieuw. Uw huis staat er altijd verzorgd bij.

Vraag gratis kleurmonsters op.

De voordelen van Keralit windveren

Anders dan een houten windveer is de windveer van Keralit volledig bestand tegen warmte en vocht. Ook schimmels hebben geen kans. De windveren zijn vormvast en kleurvast. Een beschadiging is makkelijk te repareren. De windveer heeft een zeer lange levensduur en behoudt zijn mooie uitstraling.

Kwaliteitsvol en kleurvast

Dit heeft alles te maken met de hoogwaardige productie. De windveer heeft een kern van gerecycled kunststof. Er wordt geen boom voor gekapt, zoals bij een houten windveer. Het grondstofverbruik blijft tot een minimum beperkt. De toplaag van o.a. Renolit® staat in de professionele bouwwereld bekend om haar kwaliteit en kleurechtheid. De windveer is geschikt voor renovatie en nieuwbouw.

Kies uit meer dan 10 kleuren

De windveren van Keralit zijn verkrijgbaar in meer dan 10 verschillende kleuren. Voor elk type huis hebben we dus een geschikte kleur.

Standaard windveer of met landelijke uitstraling

Kiest u voor een moderne afwerking? Neem dan de standaard windveer van Keralit. Wilt u uw huis een landelijke uitstraling geven? Gebruik dan de speciale sierlijst van Keralit. En vraag gratis kleurmonsters aan. Of u nu zelf uw windveer gaat vervangen of dat u dit laat doen.

Zekerheid van 10 jaar garantie

Keralit staat voor kwaliteit en duurzaamheid. U krijgt 10 jaar garantie, op zowel de basis van het product als op kleurechtheid. Onze producten worden al meer dan 20 jaar succesvol toegepast. Keralit is marktleider in Nederland op het gebied van kunststof gevelbekleding.

Welke kleur windveer past het best bij uw huis?

De kunststof windveer van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters op.

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur