Oriënteert u zich op nieuwe gevelbekleding? Er zijn vele soorten gevelbekleding op de markt. Ze verschillen qua materiaalgebruik (zoals red cedar gevelbekleding en aluminium gevelbekleding) en modellen, zoals potdekseldelen en sponningdelen. Wilt u graag een onderhoudsarme gevel met een blijvend mooie uitstraling? Kies dan voor de kunststof gevelbekleding van Keralit. Verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren.

Vraag gratis kleurmonsters aan

Drie soorten Keralit-gevelbekleding

Keralit biedt drie soorten gevelbekleding. Wilt u een gevel met een klassieke uitstraling? Kies dan voor het potdeksel-model of voor het sponningdeel 143. Wenst u een moderne uitstraling voor uw huis? Kies dan eens naar ons sponningdeel 190. Het grote voordeel van de sponningdelen is dat deze zowel verticaal als horizontaal toepasbaar zijn. Het potdeksel deel is alleen horizontaal te plaatsen.

Oersterk en kleurvast

Keralit gevelbekleding is gemaakt van een kern van gerecycled kunststof. Er worden dus geen bomen voor gekapt en het grondstofverbruik blijft tot een minimum beperkt. De toplaag is van Renolit®. Dit materiaal heeft in de professionele bouw een uitstekende reputatie als het gaat om kwaliteit en kleurechtheid. Dankzij deze uitvoering is Keralit oersterk, vormvast en ongevoelig voor vocht, warmte, schimmel en bacteriën. Kortom: geen afbladderende verf en geen kleur- of glansverlies, maar stijlvolle gevelelementen die zorgen voor een blijvend mooie uitstraling van uw huis.

Kies uit meer dan 30 kleuren

Ook als het aankomt op kleuren, is Keralit geschikt voor elk huis en kantoorpand. U heeft namelijk de keuze uit meer dan 30 kleuren. Zowel unikleuren als kleuren met houtstructuur. En deze structuur is zo levensecht dat de gevelbekleding niet van echt hout is te onderscheiden.

10 jaar garantie

Keralit wordt al meer dan 20 jaar succesvol toegepast. Sterker nog, we zijn in Nederland marktleider op het gebied van kunststof gevelbekleding. En op alle soorten gevelbekleding krijgt u 10 jaar garantie, op de basis van het product én op kleurechtheid.

Welke soorten gevelbekleding passen bij úw huis?

De kunststof gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Direct op de bouwgeleverd
  • Alles uit voorraadleverbaar
  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen