De uitstraling van hout, het gemak en de duurzaamheid van kunststof. Bij Keralit kunt u terecht voor drie verschillende kleuren red cedar gevelbekleding. Keralit gevelbekleding is oersterk, kleurvast en praktisch onderhoudsvrij. Met de zekerheid van 10 jaar garantie. Het slimme alternatief voor houten gevelbekleding.

Vraag gratis kleurmonsters op.

Géén schroef- en boorgaten

Red cedar gevelbekleding is verkrijgbaar als sponningdeel. Dit wordt al decennialang succesvol toegepast in de Nederlandse woningmarkt. De panelen zijn voorzien van een veer en groef. U kunt ze daardoor blind schroeven. Dat betekent: geen schroef- en boorgaten.

Red cedar gevelbekleding met houtstructuur

Net zoals de houten red cedar gevelbekleding zit er in de Keralit gevelbekleding ook een houtstructuur. Deze structuur is zo verfijnd dat de gevelbekleding niet van echt hout is te onderscheiden.

De voordelen van Keralit

Keralit-gevelbekleding is gemaakt van gerecycled kunststof. Er wordt dus geen boom voor gekapt, zoals bij red cedar gevelbekleding, en het grondstofverbruik is minimaal. De toplaag is van Renolit®. Dit materiaal heeft in de professionele bouwwereld een goede naam als het gaat om het kwaliteit en kleurechtheid.

De Keralit-gevelbekleding is bestand tegen vocht en warmte. Ook bijvoorbeeld schimmels en bacteriën krijgen geen kans. De panelen zijn vormvast en hebben een zeer lange levensduur. Beschadigingen zijn gemakkelijk te repareren en worden niet vanzelf erger. De kunststof gevelbekleding is bovendien kleurvast. Dit alles zorgt voor een blijvend mooie uitstraling.

Met de zekerheid van 10 jaar garantie

Keralit-gevelbekleding is een kwaliteitsproduct waar u op kunt vertrouwen. Onze gevelbekleding wordt al meer dan 20 jaar probleemloos toegepast. U krijgt 10 jaar garantie, op zowel de basis van het product als op kleurechtheid.

Welke red cedar gevelbekleding past bij uw huis?

De red cedar gevelbekleding van Keralit is in heel Nederland verkrijgbaar. Zoekt u een Keralit-verkoopadres bij u in de buurt? Gebruik dan onze handige verkoopadressen-tool. Vul uw postcode en e-mailadres in en ontvang de drie dichtstbijzijnde Keralit-verkoopadressen.

Vraag gratis kleurmonsters aan

  • Blijvend kleurvastnooit meer schilderen
  • Verhoogt de waardevan uw woning
  • 10 jaar garantielange levensduur